Városi Könyvtár Ókécskei Közösségi Ház Tiszakécskei rendezvénynaptár

Életpályavezetés műhelyfoglalkozások

Életpályavezetés műhelyfoglalkozások

Van ötlete?

Van-e olyan ötlete, ami már régebb óta foglalkoztatja, mert úgy érzi, van hozzá tehetsége, kedve, amivel könnyebbé tudná tenni mindennapjait? Szólhat ez olyan alkotó munkáról, amivel jobban kiteljesedne személyisége, ami kikapcsolja a napi monoton tennivalók kötelezettségei alól, vagy olyan pluszt ad Önnek, amiben örömét leli, s még ezentúl hasznot is hozna. Ez a többlet lehet, hogy másoknak is fontos lehet, de ha hasonló gondolkodású emberekkel rendszeresen találkozna, akkor kicserélhetnék, átadhatnák tapasztalataikat így könnyebb lenne az ötlet megvalósítása, s ezen túl egy idő után még kisebb jövedelmet is termelne.

Nem kell nagy, világmegváltó dolgokra gondolni, elég, ha olyan egyszerű munkát, vagy hiányzó szolgáltatást tud, ami mások számára is érdekes lehet.

Tud másoknak saját ötletből ajándékokat készíteni?

Tud horgolni, szépen varrni?

Tud régi használati tárgyakat felújítani?

Tud gyümölcsöt aszalni?

Tudja-e mire valók a környezetünkben fellelhető gyógynövények?

 

Ha ilyeneket, vagy bármi okos dolgot tud, jöjjön el az uniós finanszírozású „Egész életen át tartó tanulást segítő szolgáltatások az Arany János Művelődési Központban és Városi Könyvtárban” című program Életpályavezetés műhelyfoglalkozásaira!

 

Előzetes jelentkezés személyesen, a 441-250-es telefonon, vagy elektronikusan az AJMKTISZAKECSKE@GMAIL.COM (jelige: “Életpályavezetés műhelyfoglalkozás”)

Részletek:

Dátum:
Időpont:
Cím:

Kérjük értékelje rendezvényünket az alábbi kérdőív segítségével:

Arany János
Művelődési Központ

6060 Tiszakécske

Béke u. 140.

76/441-250