Művelődési Központ Ókécskei Közösségi Ház Tiszakécskei rendezvénynaptár

Élet az élet után – R. Kárpáti Péter előadása a halálközeli élményekről

Élet az élet után – R. Kárpáti Péter előadása a halálközeli élményekről

Városi Könyvtár Tiszakécske, Kossuth u. 40.

 Élet az élet után címmel, a halálközeli élményekről tart filmvetítéssel egybekötött előadást a Városi Könyvtárban R. Kárpáti Péter, író, rendező és színész.

Időpont: 2017. október 31. (kedd) 21:00 óra

„A kötet azért jött létre, hogy a lehető legtárgyszerűbben bemutassa mindazt, amit a halál közeli élmények jelenségköréről most, a 21. század elején tudni lehet. Nem célunk a halál utáni bárminemű létezés tagadása, igazolása, megkérdőjelezése, vagy misztifikálása.
Mivel Magyarországon viszonylag kevés hiteles forrás érhető el e sokakat érdeklő és vitatott témakörben, úgy gondoltam, érdemes lenne utánanézni és közzétenni a lehető legtöbb ismeretet a halálközeli élmények jelenségköréről.
A filmsorozatban és az abból készült jelen kötetben igyekeztem objektíven bemutatni mindazt a tényanyagot, ami a legújabb tudományos magyarázatok, kutatási eredmények ismertetése mellett a magyarországi átélők eseteivel, orvostudományi és vallási szakértők véleményével, valamint ismert és szakmájukban elismert közéleti szereplők gondolataival bővítheti ismereteinket.
Az ország különböző pontjain forgatva meglepő felismerés volt számomra, hogy lényegesen többen vannak ma Magyarországon azok, akik saját tapasztalattal rendelkeznek e témában, mint azt korábban feltételeztem.
A film forog tovább. Célom, hogy a halálközeli élmények magyar ajkú átélőinek történeteit közreadva minél több ismeretet szerezhessenek az érdeklődők ebben a kissé még ma is tabuként kezelt témakörben.” (R. Kárpáti Péter)

Részletek:

Dátum: 2017/10/31
Időpont: 21:00:00
Cím: Városi Könyvtár Tiszakécske, Kossuth u. 40.

Kérjük értékelje rendezvényünket az alábbi kérdőív segítségével:

Városi
Könyvtár

6060 Tiszakécske

Kossuth u. 40.

76/441-107